Jos et näe viestiä, klikkaa tästä
 

Lunasta nyt maksuton e-kirjasi!

Valitse ja lataa kirja nyt – lue milloin ja missä vain! E-kirjaa voit lukea myös verkon ulkopuolella. Etu kuuluu kaikkiin digi- ja täysetujäsenyyksiin.
 
Lunasta jäsenetukirjasi tästä: http://summa.talentum.fi/tivia

Kun käytät Summaa, saat jäsenetusi mukaan kesälaitumille ja voit lukea ICT-uutisia ja artikkeleita myös tabletilla ja älypuhelimella. Summan avulla pysyt alan tapahtumista ajan tasalla myös kesällä.

 

Etsitään tulevaisuuden tekijää – Haluatko TIVIAn hallitukseen?

Omaatko vahvan näkemyksen kuinka TIVIAn toimintaa tulisi kehittää? Tai tunnetko jonkun sopivan henkilön viemään liittoa eteenpäin? Nyt on aika toimia!

TIVIAn vaalivaliokunta pyytää ehdotuksia henkilöistä liiton hallitukseen 2016 alkavalle kaudelle. Valitaan vähintään yksi uusi henkilö hallitukseen – ja enintään neljä.

Voit ehdottaa itseäsi tai toista henkilöä. Ehdokkailta toivomme näkemystä TIVIAn kehittämiseksi ja ideoita visioiden muuttamisesta toiminnaksi. Vaalivaliokunta käsittelee tulleet ehdotukset ja muodostaa esityksen marraskuun liittokokoukselle, joka valitsee uuden hallituksen.

Lisätietoja valintaprosessista ja tärkeistä päivämääristä löytyy osoitteesta: http://www.tivia.fi/uutinen/hae-tivian-hallituksen-jaseneksi

 

TIVIAn mentorointiohjelmassa oppiminen on yhteinen asia

Ohjelman aikana osaava, arvostettu ja kokenut, senioriasemassa oleva asiantuntija (mentori) neuvoo, tukee ja edistää kahdenkeskisessä vuorovaikutussuhteessa kehityshaluista nuorempaa ammattilaista (aktori) ammatillisessa kehittymisessä sekä työssä menestymisessä. Ohjelma tarjoaa mentoreille ajatuksia herättäviä ja ajankohtaisia koulutustilaisuuksia osaavan verkoston parissa ja uusia oivalluksia mentoroidessaan nuoria kykyjä.

Lue lisää >>>

 

TIVIA-blogi

 

Hakkeroi itsesi ennen kuin sinut hakkeroidaan

Mika Holmberg, toimitusjohtaja, 2NS (Second Nature Security Oy)

Tietoturvahyökkäyksiltä voi suojautua hakkereiden omalla lääkkeellä: hakkeroimalla omat järjestelmänsä ennen kuin vihamieliset toimijat tekevät sen.

Lue lisää >>

 

Selvitä uratyyppisi ja palkkatasosi verrattuna muihin

Osallistuttuasi:

  • Saat koosteen uratyypistäsi, ja tietoa urapreferensseistäsi verrattuna muihin
  • Listan sinulle sopivimmista työnantajista
  • Tietoa palkkatasostasi verrattuna muihin

Tutkimus on auki 17.8.2015 asti! Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: uledge@universumglobal.com

Osallistu tutkimukseen tästä.

 

Toimistomme lomailee ja on osan ajasta kiinni heinäkuussa. Toivotamme kaikille lukijoillemme hyvää ja rentouttavaa kesää! Tavataan jälleen elokuussa!