Jos et näe viestiä, klikkaa tästä
 

Tässä tiedotteessa:

Ajankohtaista

 • IT-ura-tutkimus 2017 on nyt käynnissä
 • Suomesta ei synny digivientiä ilman osaamista
 • Verkkokauppa myynnin kasvattajana 8.6.
 • Tietojenkäsittelytieteen päivät 31.8.–1.9.
 • Mentorointi antaa hyvää polttoainetta!
 • Onko kilpailijallasi digiagenda? -seminaarissa korostui muutoksen tärkeys
 • Nauti kesästä – hyödynnä Viking Linen kesätarjoukset TIVIA-yhteisön jäsenille!

TIVIA News

 • Missä kyvyt luoda uusia digitaalisia markkinoita?
 • TIVIA-yhteisö IT PROssa
 • Opiskelijoiden Asteriski 45 vuotta!
 • ICT Week Turku ja VSTKY DIGI yourself -seminaarissa

TIVIA-yhteisön tulevat koulutukset

TIVIA-yhteisön tulevat tapahtumat

 

IT-ura-tutkimus 2017 on nyt käynnissä

TIVIA suorittaa vuoden välein perinteisen palkka- eli IT-ura-tutkimuksen, jossa tutkitaan TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille kohdistetun kyselyn avulla mm. alan palkkakehitystä, ammattilaisten urakehitystä ja työtyytyväisyyttä. Vuoden 2017 kyselyn toteutuksesta vastaa tutkimusyritys Innolink Research Oy. Muutoksena aiempiin vuosiin osoitetaan kysely tällä kertaa koko toimialalle, jotta saisimme mahdollisimman kattavan kuvan alan näkymistä.

Osallistu tutkimukseen!

 

Suomesta ei synny digivientiä ilman osaamista

TIVIA on ollut ja tulee olemaan keskeisessä roolissa eurooppalaisen ymmärryksen kehittäjänä ja EU-komission neuvonantajana. Ohjelmistot ovat modernin talouden dynaamisin, ketterin ja nopein kilpailuväline – Suomessa tulisi myös herätä uuteen ohjelmistosuunnittelun strategiseen rooliin kansallisen kilpailukyvyn mahdollistajana.

Lue lisää

 

Verkkokauppa myynnin kasvattajana 8.6.

TIVIAn osaamisyhteisö Myynnin Pyöreä Pöytä järjestää 8.6. aamiaistilaisuuden, jossa on puhumassa Marko Rautakoura (CEO, e21 Solutions Oy). Esityksen jälkeen keskustellaan verkkokaupan mahdollisuuksista. Tilaisuus on muodoltaan epäformaali round table -tyylinen keskustelutilaisuus.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Tietojenkäsittelytieteen päivät 31.8.–1.9.

Vuoden 2017 tietojenkäsittelytieteen päivät järjestetään 31.8.–1.9. Helsingissä ja Espoossa. Järjestäjinä ovat Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos ja Aalto-yliopiston tietotekniikan laitos. Päivien tavoitteena on koota yhteen tietojenkäsittelytieteen alalla toimivat ja siitä kiinnostuneet.

Lue lisää

 

Mentorointi antaa hyvää polttoainetta!

TIVIA-yhteisössä on valtava potentiaali ja osaaminen, joita hyödynnetään mentorointiohjelmassa. TIVIA tarjoaa yhteistyössä uuden yhteistyökumppanimme ParaVitan kanssa TIVIA-yhteisön jäsenille laadukkaan ja innostavan mentorointiohjelman, jossa alan kokeneet osaajat siirtävät arvokasta tietoaan nuoremmille tulevaisuuden osaajille.

Lue lisää ja jätä hakemus aktoriksi tai mentoriksi 21.8. mennessä! Seuraava ryhmä aloittaa 21.9.2017 (klo 13.00–16.00) Helsingissä.

 

Onko kilpailijallasi digiagenda? -seminaarissa korostui muutoksen tärkeys

TIVIA ja jäsenyhdistys POKAT olivat mukana tuomassa sisältöä Pohjois-Karjalan Kauppakamarin järjestämään DIGIAGENDA-jäsentilaisuuteen 12.5. Joensuussa. Tapahtuma oli suosittu, paikalle oli saapunut 40 osallistujaa.

Tilaisuus alkoi kunnon herätyksellä, kun TIVIAn toiminnanjohtajan Mika Heleniuksen pamautti totuuden suomalaisen yhteiskunnan tilasta. ”Olemme Suomessa jääneet pahasti jälkeen sekä koulutuspoliittisissa asioissa että kansantaloudelle keskeisissä investoinneissa”, napautti Helenius.

Lue lisää

 

Nauti kesästä – hyödynnä Viking Linen kesätarjoukset TIVIA-yhteisön jäsenille!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Viking Line tarjoaa TIVIA-yhteisön jäsenille loistavia kesätarjouksia. Tarjoukset koskevat Helsingistä lähteviä piknik- ja Tallinnan-risteilyitä. Kesäiset risteilyt ovat erittäin suosittuja, joten varaa matkasi ajoissa!

Lue lisää

 

TIVIA News: Missä kyvyt luoda uusia digitaalisia markkinoita?

Tuoreessa EU-komission ”Talent for Europe – Towards an Agenda for 2020 and beyond” -raportissa nostetaan esille kuusi strategista korkean teknologiajohtamisen suositusta. Raportissa avataan vuosina 2007–2016 tehdyn hankkeen vaiheita. Raportin tulokset perustuvat yli 1 000 asiantuntijan haastatteluun ja yli 1 500 eri organisaation vastauksiin vuosina 2015–2016.

Lue lisää

 

TIVIA News: TIVIA-yhteisö IT PROssa

IT PRO 2017 -tapahtumaan TIVIA tuotti yhteisönsä voimin sisältöä tuomalla esiintymislavoille alan ammattilaisia. TIVIAn ohjelmalinjan asiantuntijoina olivat tällä kertaa mm. Mika Huhtamella (Hybrid IT), Jarno Limnell (Aalto-yliopisto), Timo Jolkin (Cisco Finland & Baltics), Henri Leisma (Ambientia) ja Antti Aalto (Zalando). Tänä vuonna olimme saaneet lisättyä TIVIAn tuottamaan ohjelmalinjaan myös Finnish Internet Forumin järjestämän paneelin

Tietoturvalla oli oma ohjelmalava, jossa mm. julkistettiin Vuoden Tietoturvapäällikkö 2017, Jari Pirhonen, turvallisuusjohtaja, Samlink Oy.

ICT Leaders Finlandin ohjelman aiheena oli ”Tekoäly, automatisointi ja näiden johtaminen”. Seminaari oli suunnattu ensisijaisesti TIVIA-yhteisön jäsenille, tarkemmin tietohallinnolle.

Lue lisää

 

TIVIA News: Opiskelijoiden Asteriski 45 vuotta!

Asteriski ry, eli Turun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden opiskelijoiden ainejärjestö, vietti lauantaina 4.3.2017 45-vuotisen taipaleensa kunniaksi vuosijuhlia.

Lue lisää

 

TIVIA News: ICT Week Turku ja VSTKY DIGI yourself -seminaarissa

Jo kuudetta kertaa saivat myös turkulaiset nauttia ICT Week -tapahtuman tarjonnasta maaliskuussa 6.–10.3.2017. TIVIAn jäsenyhteisö Varsinais-Suomen tietojenkäsittely-yhdistys ry (VSTKY) osallistui myös tapahtumaan koko päivän mittaisessa DIGI yourself -seminaarissa.

Lue lisää

 

TIVIA-yhteisön tulevat koulutukset

Tietosuoja-asetukseen valmistautuminen 12.9.

Certified ScrumMaster 18.–19.9.

Kanban ja Lean 28.–29.9.

 

TIVIA-yhteisön tulevat tapahtumat

6.6. Melontaretki (VSTKY) Turku

7.6. Projektinhallintapäivä 2017 (Pitky) Tampere

10.6. Liikuntatapahtuma Peurungassa (Ketky) Jyväskylä

13.6. MiitIT-aktiivien ilta (MiitIT) Helsinki

15.6. ITU-verkoston perinteinen luontoretki idylliseen Vartiosaareen (MiitIT/ITU) Helsinki

9.9. Pitkyn virkistysiltapäivä (Pitky) Tampere

5.–7.10. 2037 – tiekartta tulevaisuuteen -laivaseminaari (Sytyke)

 

ISTQB-sertifikaatit testausalan ammattilaisille

Onko sinulla jo Jatkotason sertifikaatti? Entä Ketterä Testaaja -sertifikaatti? Muitakin sertifikaatteja on ja tulee koko ajan lisää. Perustason jälkeen kannattaa jatkaa sertifioitumista, oppia lisää ja viedä uraansa eteenpäin. Hanki nyt seuraava sertifikaatti!

Tutustu koeaikatauluun ja sertifikaattisisältöön.

 

Seuraa, osallistu ja jaa tietoa TIVIAn somekanavissa!

TIVIA toimii aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa. Tiedotamme TIVIAn, yhdistystemme ja yhteisömme tapahtumista, tutkimustuloksista, jäseneduista, kampanjoista, nimityksistä sekä artikkeleista, haastatteluista ja blogeista somessa. Myös yhteistyökumppanit jakavat tietoa alan, tilaisuuksista sekä aiheeseen liittyvistä asioista kanavissamme aktiivisesti ja omatoimisesti.

Eri kanavilta löytyvät osin samat pääuutiset ja -tapahtumat, mutta jokaisesta kanavasta löytyy myös sellaista, mitä ei toisessa kanavassa näe.

Tule mukaan seuraajaksi ja osallistu keskusteluun! Toimi myös itse alan tiedon jakajana, kun sisältö on mielestäsi ajankohtaista sekä tärkeää jakaa myös muille, kuin jäsenillemme.

Facebook: facebook.com/TIVIAry

LinkedIn: TIVIA Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset

Twiter: @TIVIAry