Jos et näe viestiä, klikkaa tästä
 

Tämä on Reserviläisliiton vuoden 2. Yhdistystiedote, joka on tarkoitettu lähinnä liiton jäsenyhdistysten ja piirien luottamus- sekä toimihenkilöille.

Yhdistysten ja piirien yleiset kokoukset

Valtaosa Reserviläisliiton jäsenyhdistyksistä ja piireistä on ns. kahden kokouksen järjestelmässä, jossa kevätkokous eli ns. tilinpäätöskokous on pidettävä kevään aikana. Liiton mallisäännöissä yhdistyksen kevätkokous on määrätty pidettäväksi huhtikuun loppuun ja piirin kevätkokous toukokuun loppuun mennessä.

Uuden väliaikaisen lain mukaan yhdistyksen hallitus voi sallia etäosallistumisen viimeistään 30.6.2021 pidettävässä yhdistyksen kokouksessa, vaikka tällaista järjestelyä ei ole sallittu säännöissä eikä yhdistys ole hyväksynyt tätä varten laissa tarkoitettua äänestys- ja vaalijärjestystä.

Lisätietoa luettavissa kohdasta Yhtiökokoukset ja yhdistysten sääntömääräiset kokoukset täältä.

Muutos toiminnanseurannassa 2021 eteenpäin

Piirien ja yhdistyksien toiminnanseuranta muuttuu vuodesta 2021 lähtien. Jatkossa kaikki tapahtumat tulee kirjata uusien yhdistyssivujen tapahtumakalenteriin. Tämä on ehtona sille, että piireille maksetaan suoritusperusteista piiritukea.

Lue lisää täältä.

Ilmoittaudu sisällönsyötön webinaariin

Reserviläisliitto järjestää nyt talvella nettisivujen päivittämistä eli ns. sisällönsyöttöä koskevia webinaareja. Koulutustilaisuus on tarkoitettu niille yhdistyskäyttäjille, joiden vastuulla ovat uudet nettisivut. Webinaarissa on varattu aikaa sille, että osallistujat pääsevät itse konkreettisesti päivittämään omia yhdistyssivujaan.

Maaliskuun webinaari pidetään ke 10.3. Webinaari alkaa klo 18 ja kestää noin kaksi tuntia.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin täältä.

Mikäli piirit haluavat järjestää yhdistyksilleen omia, räätälöityjä webinaareja, niin pyydämme olemaan yhteydessä liiton tiedottajaan Antti Pynttäriin sähköpostitse tiedotus@reservilaisliitto.fi tai puhelimitse 09 4056 2043 (arkena klo 10-14 välillä).

Kehotetaan jäseniä tarkistamaan ja tarvittaessa päivittämään sähköpostiosoite

Tänä vuonna Reserviläisliitto tulee lähettämään kohdennettua jäsenviestintää sähköpostitse. Mikäli sähköpostiosoite muuttuu, niin jäsen voi itse käydä päivittämässä tietonsa sähköisen jäsenasioinnin kautta osoitteessa www.reservilaisliitto.fi/kirjaudu, laittamalla sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@reservilaisliitto.fi tai olemalla suoraan yhteydessä omaan yhdistykseensä. Tästä on hyvä muistuttaa jäseniä säännöllisin väliajoin.

Maanpuolustusmitalin haku muuttunut

Maanpuolustusmitali on kuuden vapaaehtoisen maanpuolustusjärjestön jakama tunnustus ansiokkaasta työstä isänmaamme hyväksi. Hakutapa on nyt muuttunut, sillä mitalia voi jatkossa hakea sähköisesti täältä. Varmistathan ennen anomista, että Maanpuolustusmitalin myöntämisperusteet täyttyvät.

Vuoden 2021 jäsentuote on piilukirves

Tämän vuoden jäsentuote on Rosellin valmistama, laadukas piilukirves, jonka myyntihinta jäsenillemme on 105 euroa. Kirveen terän paksuus on 90 mm, kokonaispituus 350 mm ja paino 720 g. Mukaan tulee myös teräsuoja. Kirves on käypä peli niin retkeilyyn kuin kesämökille. Puun hakkuun lisäksi kirvestä voidaan käyttää myös veistämiseen.

Piilukirveen voi tilata täältä.

Lähetämme ensin sähköpostilla laskun ja vasta tämän jälkeen postitetaan piilukirves.

Messumateriaali tilataan Niini Oy:stä

Reserviläisliitto ylläpitää monipuolista messu- ja esittelymateriaalia sekä esite- ja muuta painomateriaalia, joita yhdistykset ja piirit voivat tilata veloituksetta käyttöönsä. Materiaali tilataan nykyisin Niini Oy:n ylläpitämästä, nettikauppatyyppisestä järjestelmästä. Toimitusaika on noin viikko. Seinäkkeitä (roll up), kuvausseiniä yms. palautettavia materiaaleja ei ole tällä hetkellä tilattavissa.

Kenttäkaupassa laadukkaita tuotteita – tarjoustuote joka viikko

Reserviläisliiton jäsen- ja järjestötuotteita voi tilata liiton nettikaupasta. Kenttäkaupassa on joka viikko tarjouksessa viikon tuote 10 % alennushintaan.

Nettikauppaan pääsee täältä.

Reserviläisurheiluliiton kilpailut

Reserviläispilkki su 21.3. Pyhäjärvi, kilpailukutsu täällä.

Pistooliampumahiihto la 27.3. Kuhmo, kilpailukutsu täällä

Yhdistystiedotteen osoitelähteenä Reserviläisliiton jäsenrekisteri
 
Reserviläisliitto verkossa